VIAR | 360 MARKETING

Vær med på 360 marketing bølgen

Marketing handler om at kunne skille sig ud og at blive hørt og set. Både store danske virksomheder som Dong og Tuborg og også mindre virksomheder har fået øjnene op for det store potentiale, der er ved at anvende VR og 360 video i forbindelse med markedsføring. Vi ser igen og igen, at de 360 marketingsvideoer, vi laver for virksomheder til f.eks. Facebook, får et langt højere antal visninger end andre af deres almindelige videoer. 360 videoer er nyt og spændende, og det er med til at skabe den høje eksponering. Derudover kan vores produktionshold med erfaring inden for design, marketing samt historiefortælling sikre dig, at du får en spændende 360 fortælling.

VR følelser

I VR ser man ikke en film. Man gennemlever en oplevelse. Dette giver mulighed for at fremkalde stærke følelser ved personer, der sættes i VR, samt knytte minder, som er forbundet med følelser, til oplevelsen. Med VR kan du skabe oplevelser omkring dit brand, som folk vil huske, i langt højere grad end ved en annonce eller almindelig reklamefilm. 360 video kan ses både med og uden brug af VR briller. Ønsker I at vise jeres 360 marketing video i VR, kan vi også levere VR briller med jeres logo. Se, hvad vi tilbyder ud over 360 marketing, her:

UNDERVISNING

PERSONALEUDVIKLING

WORKSHOPS & EVENTS

Bliv ringet op

KONTAKT

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Virtual Reality og 360 Video, så bliv en del af fremtiden sammen med os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og hør mere