VIAR | PERSONALEUDVIKLING

Personaleudvikling anno 2017

Det bør altid være en prioritet at videreuddanne sine medarbejdere, og med VR er der opstået helt nye muligheder for personaleudvikling. Ved hjælp af VR og 360 video kan medarbejdere nu sættes i virkelighedsnære situationer, som forbereder dem på de udfordringer, de vil møde ude i virkelighedens arbejdsliv.

Nye rammer for øvelser og læring i organisationer

VR og 360 video kan skabe realistiske rammer for træningssessioner og/eller gennemgang af procedurer.Det kunne være en redningsaktion på en færge, en terrorøvelse eller en anden rekonstruktion af virkeligheden. Teknologien kan også benyttes til at tilegne sig nye perspektiver på sine daglige arbejdsgange. Det kunne eksempelvis være NGO’en, som ved hjælp 360 video fra udsatte områder kan give sine beslutningstagere bedre indblik og forståelse for de lokalsamfund, som de fra de trygge rammer i Danmark beskæftiger sig med. Se, hvad vi tilbyder ud over personaleudvikling, her:

MARKETING

UNDERVISNING

WORKSHOPS & EVENTS

Bliv ringet op

KONTAKT

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Virtual Reality og 360 Video, så bliv en del af fremtiden sammen med os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og hør mere