VIAR | WORKSHOPS & EVENTS

VR Workshops og events

Der er mange spændende muligheder og perspektiver inden for VR. Fælles for dem alle er, at man først rigtigt forstår hvilke, når man selv har prøvet VR. Med en workshop eller event får din virksomhed muligheden for selv at prøve kræfter med VR. Din rejse ind i VR vil blive en øjenåbner i forhold til, hvilke muligheder du ser. Når du er tilbage i virkeligheden i sammen med eksperter indenfor virtual reality kunne brainstorme i forhold til de ideer, i helt sikkert har fået. Derudover vil vi også selv komme med bud på, hvordan vi ser, at du med eksisterende VR løsninger vil kunne gøre jeres virksomhed endnu mere effektiv.

VR SOM UNDERHOLDNING

Vores VR events har til hensigt at skabe nogle underholdende timer for en virksomhed eller institution, som vil prøve noget af det vildeste nye inden for VR. I forhold til vores workshops er dette et kortere arrangement, hvor underholdning er i højsædet. Se, hvad vi tilbyder ud over workshops & events, her:

MARKETING

PERSONALEUDVIKLING

Undervisning

Bliv ringet op

KONTAKT

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Virtual Reality og 360 Video, så bliv en del af fremtiden sammen med os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og hør mere